Olovke galerija

Galerija umetnickih slika

FORUM ZA DISKUSIJU

Post Reply
Forum Home > General Discussion > Sta je forum ?

Olovke galerija umetnickih slika
Site Owner
Posts: 794


Ovo ovde je forum .... i sve sto piste pisete na forumu.Forum sluzi za razmenu stavova, ideja ,misljenja ,ili da dodjete do novih pitanja?Takodje mozete davati odgovore, postavljati nove sve sto vas muci intresuje ...Forum su razvili hakeri i tako su medjusobno dolazili do novih saznanja ideja ...Sad je to poularno i ima na 100 000 foruma.Biti clan foruma je sad neka privilegija.To vec uzima i neki humani karakter jer svoja znanja delite sa drugima i pomazete im.A to i jeste ideja hakera da sve bude dostupno i besplatno svima.

June 10, 2015 at 12:49 PM Flag Quote & Reply

Olovke galerija umetnickih slika
Site Owner
Posts: 794


Интернет форум је веб апликација за провођење дискусија између његових чланова. Још су познати под називима веб или интернет форуми, дискусиони форуми, дискусионе групе, bulleting boards, или једноставно форум. Термин форум може да се односи на целу заједницу или групу са специфичним интересовањем. Поруке у овим форумима су груписане према категоријама, темама или хронолошки. У начелу поруке на форуму могу остављати и читати корисници Интернета без ограничења. Они су најчешће анонимни јер се при слању поруке на форум не мора навести прави идентитет. Због лакшег сналажења форум је обично подељен у неколико група према темама разговора. Једноставност употребе и могућност анонимне расправе о различитим темама један је од главних разлога популарности форума. Порука послата на један форум видљива је само на том форуму. Форум се углавном састоји од многобројних категорија унутар којих се налазе теме које отварају и започињу корисници. Свака тема има своју дискусију у којој се учествује писањем, односно објављивањем постова. Сви разговори и дискусије остају сачувани на форуму док их не обрише модератор.

June 10, 2015 at 12:54 PM Flag Quote & Reply

Olovke galerija umetnickih slika
Site Owner
Posts: 794


Први интернет форуми су покренути још 1996. године. Интернет форуми су углавном строго тематски, а популарне теме форума су: технологија и техника, рачунарство, спорт, игрице, политика итд.

June 10, 2015 at 12:55 PM Flag Quote & Reply

Olovke galerija umetnickih slika
Site Owner
Posts: 794


Чланство у форумима Многи форуми омогућавају нерегистрованим или анонимним посетиоцима читање дискусија, али за активно учествовање потребна је бесплатна регистрација. Регистровани чланови могу да поставе нове теме, одговарају на постојеће и шаљу међусобно приватне поруке.

June 10, 2015 at 12:56 PM Flag Quote & Reply

Olovke galerija umetnickih slika
Site Owner
Posts: 794


Форуми и бонтон Кршење интернет бонтона тако што се шаљу рекламне поруке и друге врсте нежељених и непотребних порука које не одговарају на одређену тему назива се спам. Спамовањем се сматра и двоструко постовање, односно објављивање исте поруке два пута, те објављивање два поста заредом, а да између њих неки други корисник није "ускочио". То се може избећи тако што се иде на уређивање већ објављеног поста ако постоји та опција, али проблем који би се могао јавити је тај да неко ко је већ прочитао оригинални пост не увиди настале промене из накнадног уређивања. То је само неки од многобројних проблема који настају не придржавањем правила, но највећи остаје онај о нетрепељивости на расној, верској, и националној основи Трол је корисник форума који намерно крши интернет бонтон пишући на форуму увредљиве и узнемирујуће како би испровоцирао друге кориснике. Поседовање још једног корисничког налога је поседовање клона или алтера. Започињање великог броја тема у кратком временском периоду без намере да се започне конструктивна расправа назива се flood.

June 10, 2015 at 1:00 PM Flag Quote & Reply

Olovke galerija umetnickih slika
Site Owner
Posts: 794


[URL=http://www.neobux.com/?r=erija1][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL] Neo bux kliknite na link i pocnite da zaradjujete.Idite preko mog linka da bih imo i ja zaradu takocete i vi ako se registrujete.Klikcete na reklame i zarada je vasa.Vise o tome piso sam na mom blogu ovde Neo bux pa procitajte .

June 12, 2015 at 10:22 AM Flag Quote & Reply

Olovke galerija umetnickih slika
Site Owner
Posts: 794


June 12, 2015 at 10:28 AM Flag Quote & Reply

Olovke galerija umetnickih slika
Site Owner
Posts: 794


June 24, 2015 at 12:15 PM Flag Quote & Reply

Olovke galerija umetnickih slika
Site Owner
Posts: 794


June 24, 2015 at 12:41 PM Flag Quote & Reply

You must login to post.